Studenten over de vloer bij Victor Buyck

You are here

Studenten over de vloer bij Victor Buyck

Victor Buyck Steel Construction - Studenten over de vloer

Eeklo, België - Afgelopen week mochten we bij VBSC weer heel wat studenten verwelkomen en hen kennis laten maken met onze firma in hun zoektocht naar een eerste job.

Zo mochten we vorige week donderdag een grote groep studenten ontvangen uit het 6e en 7e jaar lassen van het VTI uit Brugge.

De studenten kregen een algemene presentatie van VBSC, alsook een specifieke presentatie over het samenstellen en lassen in het atelier. Vervolgens was er ook een rondgang in de ateliers van Eeklo en Wondelgem, waarna de studenten de kans kregen om enkele vragen te stellen aan onze lasingenieurs en aan 2 lassers uit het atelier.

Victor Buyck Steel Construction - Studenten over de vloer (4).jpg  Victor Buyck Steel Construction - Studenten over de vloer (2).jpg

Maandag kregen we dan bezoek van 2 groepen van telkens 20 studenten in het kader van de “jobdreamday”, een initiatief van stad Eeklo om laatstejaars studenten kennis te laten maken met enkele bedrijven uit Eeklo.

Victor Buyck Steel Construction - Job dream day.JPGWe hopen dat de studenten een boeiende en leerrijke dag gehad hebben en we hopen alvast dat zij ook binnenkort komen mee bouwen aan de fantastische staalconstructies in onze ateliers en op de werven.

Bent u ook geïnteresseerd in een job of stage bij Victor Buyck? Of wenst u ook een bezoek te brengen aan ons bedrijf?

Kijk dan zeker eens op onze jobsite en laat gerust uw gegevens achter!

11/05/2022