Victor Buyck Family Tour 2019

Vous êtes ici

Victor Buyck Family Tour 2019

Luxemburg - Afgelopen weekend vond de Victor Buyck Family Tour 2019 plaats. Alle werknemers krijgen op deze dag de kans om samen met hun gezin een aantal van de projecten, waar we ons elke dag opnieuw voor inzetten, te bezoeken !

Dit jaar zijn we hiervoor met z'n allen naar Luxemburg getrokken. Tijdens het bezoek kwamen zowel projecten in uitvoering als reeds afgeronde realisaties aan bod. Op het programma stonden Pont Patton (2019), Pont Mersch (2017), Viaduc Junglinster (2014), Bâtiment KPMG (2013), Pont Hespérange (2012) en Pont Rue d'Alsace (2011).

Patton.jpg Patton 2 .jpg

De dag begon al zeer vroeg bij het verzamelen aan onze vestigingen te Eeklo of Wondelgem, van waaruit onze reis richting Luxemburg in groep begon. Onderweg zijn we gestopt voor een lekker ontbijt, waarna we in één lijn naar de eerste stop van de dag getrokken zijn: Pont Patton in Ettelbruck. Na het bezichtigen van de werf, die nog tot eind 2019 in uitvoering is, reden we via Pont de Mersch naar de volgende stopplaats, de Viaduct van Junglinster. Hier hebben we niet enkel de prachtige brug bewonderd, maar hebben we ook met z'n allen genoten van een heerlijke lunch.

Lunch.jpg Junglinster.jpg

Na de middag zijn we verder gereden naar Pont Hespérange, en dit via het kantoor van KPMG, met zijn spectaculaire gevel in weervast staal. Vanuit Hespérange hebben we de terugrit aangevat richting Wondelgem en Eeklo, waar we moe, maar uiterst voldaan zijn aangekomen.

Piet.JPG

Het was een fantastische dag met de collega's en het ganse gezin die nog lang zal nazinderen!

19/09/2019