Victor Buyck Steel Construction schenkt staal aan de experten van morgen

Vous êtes ici

Victor Buyck Steel Construction schenkt staal aan de experten van morgen

Victor Buyck Steel Construction Schenking staal

Eeklo, België - We schonken voor dit schooljaar aan Edugo Campus Glorieux uit Oostakker en Richtpunt campus Eeklo (voormalig PTI) 6000 kg staal en 1800 kg lasdraad.

Deze scholen uit de streek vormen de toekomstige vakexperts. Deze schenking, gericht aan twee vooraanstaande vakscholen, belichaamt ons streven naar onderwijs van hoge kwaliteit en de ontwikkeling van vakmanschap. Het staal en lasdraad vormen essentiële middelen voor de praktijkgerichte training van de leerlingen, waarbij ze vaardigheden ontwikkelen die cruciaal zijn voor de industrie van morgen, maar welke vaak een grote hap uit het schoolbudget nemen.

Door deze schenking kunnen de vakscholen hun leerlingen voorzien van hoogwaardige materialen en een stimulerende leeromgeving creëren waarin innovatie en creativiteit gedijen. Deze investering in het onderwijs zal vruchten afwerpen in de vorm van deskundige vakmensen die bijdragen aan de groei en vooruitgang van diverse sectoren. We zijn verheugd om de toekomstige generatie vakmensen te ondersteunen en hen te helpen bij het bereiken van hun volledige potentieel.

16/05/2024