Victor Buyck bedankt haar werknemers met koffiekoeken

U bent hier

Victor Buyck bedankt haar werknemers met koffiekoeken

Eeklo, België - Tijdens deze moeilijke tijden werkt Victor Buyck verder aan de verschillende projecten die momenteel lopende zijn. De maatregelen die door de overheid opgelegd zijn ter beperking van de verspreiding van het COVID-19 virus worden hierbij strikt toegepast, zoals social distancing en zoveel mogelijk telewerken. Dat gaat niet zonder slag of stoot, en uiteraard ondervinden we er hinder van. We vinden het wel essentieel de projecten van onze klanten zoveel als mogelijk te blijven behartigen.

Dat gebeurt voor een groot deel dankzij onze medewerkers die niet kunnen telewerken en naar de werkplaats, de werf of het kantoor komen om te werken.  Deze moeilijke situatie vraagt ook voor hen een extra inspanning. Zonder hen zouden we onze fabriek, onze werven en onze onderneming niet draaiende kunnen houden. Om hen te bedanken stonden er deze ochtend koffiekoeken voor hen klaar. 

Aan de telewerkers: ook jullie is Victor Buyck dankbaar! Dankzij de inzet van allen kunnen we de impact van de coronavirus crisis voor onze klanten, onze samenleving en onze onderneming beperken.

Stay safe!

8/04/2020