Victor Buyck ontvangt opnieuw het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

U bent hier

Victor Buyck ontvangt opnieuw het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Victor Buyck Steel Construction - Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Gent, België - In de plantentuin van de UGent werden op donderdag 16 juni 74 bedrijven letterlijk in de bloemetjes gezet. Want wie inzet op duurzaamheid moet daar ook de erkenning voor krijgen, vinden ze bij Voka Oost-Vlaanderen. Van greenwashing geen sprake: alle bedrijven voltooiden succesvol een actieplan voor een duurzamere bedrijfsvoering en verdienen daarom het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Ook Victor Buyck nam het afgelopen jaar voor de achtste keer deel en was dus één van de laureaten.

Via een ambitieus actieplan zetten we duurzaamheid om in de praktijk en hebben we aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Zo werken we mee aan de realisatie van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Sinds 2020 zijn we trouwens SDG Pioneer!

Duurzaam ondernemen blijft in de toekomst een strategische keuze en zal alleen maar meer aandacht krijgen. We moeten hier als bedrijf de nodige ambities voor hebben.

We zijn dan ook bijzonder trots op deze mooie erkenning van ons harde werk door Voka.

Victor Buyck Steel Construction - Voka Charter Duurzaam Ondernemen (1).pngVictor Buyck Steel Construction - Voka Charter Duurzaam Ondernemen (2).png    Victor Buyck Steel Construction - Voka Charter Duurzaam Ondernemen (4).jpg

22/06/2022