Victor Buyck Steel Construction aanwezig op aankomende jobbeurzen

U bent hier

Victor Buyck Steel Construction aanwezig op aankomende jobbeurzen

Victor Buyck Steel Construction Jobbeurs

Gent, België - We zijn verheugd aan te kondigen dat Victor Buyck Steel Construction zal deelnemen aan enkele vooraanstaande jobbeurzen. Als een toonaangevend bedrijf in de staalconstructie-industrie, bieden wij boeiende carrièremogelijkheden en spannende stages aan.

Op 21 februari 2024 zijn we te vinden op de jobbeurs van Poutrix Gent. (info en inschrijven: https://www.poutrix.be/product/bouwkundebeurs/). Dit is dé kans om meer te weten te komen over ons bedrijf, onze projecten en de mogelijkheden die we bieden voor jullie toekomstige carrières. Aan onze stand gaan we graag met jullie in gesprek en zullen we met plezier al jullie vragen beantwoorden.

Maar dat is nog niet alles! Ook op 27 februari 2024 zijn we aanwezig op de jobbeurs georganiseerd door VTK Gent. (info en inschrijvingen: https://vtk.ugent.be/career/students/activities/jobfair/). Hier kunnen jullie meer te weten komen over onze innovatieve projecten en hoe jullie als ingenieurs het verschil kunnen maken bij Victor Buyck Steel Construction.

Kun je niet wachten om meer te ontdekken over wat Victor Buyck Steel Construction te bieden heeft? Neem dan zeker een kijkje op onze job website: https://jobs.victorbuyck.be Hier vind je alle informatie over onze vacatures en stageprogramma's.

Victor Buyck Steel Construction - Jobbeurs (2).jpg

12/02/2024