Victor Buyck verwelkomt Sinterklaas

U bent hier

Victor Buyck verwelkomt Sinterklaas

Eeklo, België - Op zondag 2 december 2018 vierden een zestigtal medewerkers van Victor Buyck en hun gezin, samen bijna 200 mensen, de komst van Sinterklaas.

Vanaf negen uur mocht iedereen zich te goed doen aan een lekker en uitgebreid ontbijtbuffet in het Sportpark te Eeklo. Om half tien was het dan tijd voor de moment suprême, de intrede van de Sint! De kinderen verwelkomden hem en zijn Zwarte Pieten met een mooie erehaag.

Terwijl de mama’s en papa’s gezellig knabbelden en babbelden met de collega’s en hun gezin vermaakten de kinderen zich op de verschillende springkastelen, in het knutselhoekje en met grote Legoblokken. Twee grimeuses toverden het hele feest door prachtige creaties op kindergezichten en –armen!

Ondertussen gingen alle kinderen, de een al wat enthousiaster dan de ander, één voor één langs bij Sinterklaas en zijn Pieten voor een cadeautje en een zakje snoep. Uiteraard wist de Sint over elk kind wel wat te vertellen en maakte hij ook even tijd voor een fotomoment.

Tegen de middag was het tijd om afscheid te nemen. De kinderen zongen nog een mooi lied voor Sinterklaas en de Pieten en zwaaiden hen daarna uit. Iedereen keerde tevreden huiswaarts!

We kijken al uit naar de volgende editie!

Sinterklaasfeest-Victor-Buyck.jpg

17/12/2018