Victor Buyck supergenomineerd voor de ECO-THEO Award van Stad Eeklo

U bent hier

Victor Buyck supergenomineerd voor de ECO-THEO Award van Stad Eeklo

Victor Buyck Steel Construction ECO THEO Eeklo

Eeklo, België - Afgelopen zaterdag 8 oktober werden terug de THEO’s uitgereikt, de Trofees voor de Hedendaagse Eeklose Ondernemer, op een groots gala-event.

Victor Buyck  was genomineerd in de categorie ECO-THEO vanwege onze inspanning op vlak van duurzaamheid. Er waren verder prijzen voor de ondernemer van het jaar, de starter van het jaar, de winkel van het jaar, de marktkramer van het jaar, de persprijs en de lifetime achievement award.

Een bedrijfsfilm werd ingestuurd, en een deskundige jury interviewde onze duurzaamheidsverantwoordelijke.

De supergenomineerden binnen onze categorie waren - naast Victor Buyck - Kurt Van Tomme (ramen), Pro Natura (sociale economie, ecologische projecten), restaurant La Maryse.

Het was hier een beetje appels met peren vergelijken en ‘La Maryse’ ging uiteindelijk naar huis met de eco-trofee. Zij staan voor een eerlijke keuken met verse producten uit de eigen stadstuin. We wensen ‘La Maryse’ van harte proficiat!

We blijven verder schrijven aan ons duurzaamheidsverhaal en kijken al uit naar de uitreiking van de SDG Champion Award, die we hopen te ontvangen op dinsdag 25 oktober en zo een trede hoger te gaan dan de status van SDG Pioneer die we vorig jaar behaalden.

We vertellen er u meer over in het volgende blogartikel.

18/10/2022