Victor Buyck viert feest voor Sinterklaas

U bent hier

Victor Buyck viert feest voor Sinterklaas

Victor Buyck Steel Construction - Sinterklaasfeest

Eeklo, België - Na 2 jaar onderbreking door, hoe kan het ook anders, corona, kon Victor Buyck Steel Construction eindelijk terug een sinterklaasfeest organiseren.

Op zondag 4 december 2022 vierden een 40-tal medewerkers en hun gezinnen de verjaardag van de goedheilig man in het Sportpark van Eeklo.

Enkele vrijwilligers toverden de evenementenzaal in een paar uur tijd om in een heus kinderparadijs en eetfestijn met ontbijtbuffet. Ook clown Tyno was weer van de partij.

Natuurlijk was het wachten op de komst van dé man van de show: de Sint himself! Er was echter eerst een technisch probleem: 1 van de Pieten was zijn pietenmuts kwijt! Gelukkig kon clown Tyno, een krak in ballonnen plooien, een nieuwe muts maken zodat de Sint het verschil niet zou zien (of dat dacht de Verstrooipiet toch…).

Om 9.45u kon Sinterklaas eindelijk onder massale aanmoedigingen van de kinderen intreden en zich op zijn troon installeren. Voor hij echter aan het ontvangen van de kinderen kon beginnen, moest hij eerst Grapjespiet, die de muts van de collega-Piet had verstopt, een standje geven. 1 voor 1 mochten de kinderen daarna bij de Sint langsgaan voor een cadeautje en een snoepje. Alle kindjes waren heel flink en de Sint was tevreden.

Victor Buyck Steel Construction - Sinterklaasfeest

Rond 11.45u wuifden de kinderen Sinterklaas uit, begeleid door een afscheidslied en kon iedereen voldaan huiswaarts keren.

De organisatie blikt terug op een heel geslaagde editie, dankzij de vrijwilligers die hielpen opbouwen en afbreken. Op naar een volgend feest!

Victor Buyck Steel Construction - Sinterklaas  Victor Buyck Steel Construction - Sinterklaas

19/12/2022